måndag 18 juni 2018

Bilder från veckan som gick


En riktigt härlig vecka har åter gått till sin ända. Vardagarna har som vanligt bestått av jobb, men också några roligare kvällar. Denna vecka är det midsommar, vilket betyder hoppeligen några dagar på sommarstugan om vädret tillåter. Idag är det mulet och vi vaknade upp till ösregn här hemma. Men det var nog oerhört välbehövligt med lite regn efter över en månad uppehåll. Allt började verkligen bli så torrt. Och nått annat positivt med regn är ju att man med gott samvete kan sitta inomhus med en bra bok haha.




Förra veckan började med en härlig promenad med en fin vän. Riktigt skönt att komma ut efter en arbetsdag inomhus och härligt sällskap är aldrig fel det heller.


I veckan har jag också provat några nya vegetariska middagar, som lyckats riktigt bra. Och det går fortfarande riktigt bra för oss med att minska vårt köttintag, bara man ser till att  prova nya maträtter går det hur bra som helst. Här ovan är en sallad med riktigt mycket gott. Bland annat halloumiost,persika, melon, majs och bönor. Mättande, gott och enkelt. 


På fredag blev det att åka till vår sommarstuga. Vi hade nämligen planer att överraska vår fina vän som väntar sitt första barn med en babyshower. Och överraskad blev hon minsann. Genast då hon första gången hade ärende till dasset så sprang vi efter med våra banderoller, ballonger och presenter. Så hon fick en härlig överraskning utanför dasset då hon kom ut.



Det blev massa grillat, en otroligt god kaka, bastubad, lite babyshower lekar och aktiviteter samt ett dopp i havet.Havet var ju inte det varmaste med nu kan man säga att vinterpälsen är av. En helg full med härliga människor och en fin överraskning åt en underbar vän. 


6 kommentarer :