onsdag 2 maj 2018

Pizza med nöt och bearnaisesås

Igår blev det hemmagjord pizza till middag och mjöd på det. Att baka pizza är verkligen superlätt och relativt snabbt. Och så är det supersmidigt att äta dagen efter också till lunch. Har alltid föredragit den vanliga kombon med skinka och ananas, men nu har jag verkligen hittat nått som går definitivt med på listan av det godaste jag ätit. Nämligen pizza med rökt nöt och bearnaisesås, finns det nått godare? Frågar jag bara. Denna rekommenderas verkligen att testas och smakas, så gott är det. 




Dessa ingredienser behöver du för denna goding: 
Pizzabotten (själv bakade jag en glutenfri variant från denna bok: 
Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker av Hovennäs och Gunnarsson)
Strimlad och smörstekt rödlök
Tomatsås
Mozzarella ost
Rökt nöt
Bearnisesås
Färska örter som till exempel oregano

Strimla löken fint och stek i smör. Bred ut en god tomatsås på den utkavlade pizzan och tillsätt riven mozzarella ost. Till sist sprid ut rödlöken och in i ugnen. Servera varm med rökt nötkött och klicka på bearnaisesås. Toppa med färska örter. 



2 kommentarer :